I DO IT MY WAY
 I DO IT MY WAY I DO IT MY WAY

2008-10-09

Fredagsförväntan

Nu ska vi leka:

* Grab the nearest book.
* Open the book to page 56.
* Find the fifth sentence.
* Post the text of the sentence in your journal along with these instructions.
* Don't dig for your favorite book, the cool book, or the intellectual one: pick the CLOSEST.

På så sätt fick den logiska positivismen stort inflytande på den anglo-amerikanska filosofin och vetenskapsteorin ända till slutet av 1950-talet.
ur Samhällsvetenskapernas förutsättningar, Nils Gilje och Harald Grimen

You know the drill: kopiera. Gör. Klistra in i blogg. Linda vet hur det ska gå till!

I morgon är det fredag, jag och El Padre planerar att gå och se Veronica Maggio. Gillar båda hennes plattor, så det ska bli kul att se hurdan hon är live.

Fast om man ska tro på Micael Dahléns teori om att man är lyckligare så länge man ser fram mot något än sedan, när man faktiskt får eller upplever det, så antar jag att jag kommer att vara lite småberusad av lycka ända tills hon går på scen, då? Eller va?

Men själva upplevelsen måste väl i viss mån ändå motsvara den förväntning man har? För om den inte gör det, om Veronica till exempel sjunger falskt eller faller av scenen eller så, så blir jag ju grymt besviken. Kanske till och med lite deprimerad. Och då blir ju effekten ungefär samma som vid jojobantning: det går upp och ner, fast mest ner. Med resultatet då, talar men om vikten går det väl mest upp, kanske.

Snälla Veronica, försök att inte falla av scenen. Jag tror att även du skulle bli otillfredsställd vad gäller förväntningar då, nämligen. Gå och lägg dig nu, och vila rösten. Vi ses imorgon. Natti natt!

Inga kommentarer: