I DO IT MY WAY
 I DO IT MY WAY I DO IT MY WAY

2008-08-13

It's not just for sex! (Yeah right)

Allt är inte SciFi som glimmar, eller hur var det nu? Aftonbladet kallar framtidens humanoida robotar för sexdockor, väl medvetna om att detta ord drar fler läsare än termer som "interaktiva sällskapsdamer" eller dylikt.

Kanske dags att damma av gamla drömmar om intima relationer med diverse celebriteter och beställa en sexsällskapsdocka? Robotindustrin kan inleda ett blomstrande samarbete med Madame Tussauds vaxmuseum. Alla får ligga med drömmannen. Äkta relationer blir överflödiga och nytt liv skapas enbart i provrörsfabriker... eller inte.

Jag tycker att de där robotarna verkar vara en kul grej, fantastiskt häftig, men samtidigt så fruktansvärt onödig. Låt oss lägga miljarder på att försöka ersätta mänskligheten med silokonchip istället för att laga, fixa och bota den mänsklighet vi redan har.

Finns du inte på nätet, finns du inte. Visst är det så man säger? Tänk på alla de miljoner människor (miljarder) som inte finns. Robotar, som givetvis kan ha direktuppkoppling till Google och Eniro, existerar däremot med bestämdhet. Ack, den ljusnande framtid, där lampan ständigt blinkar blå!

Inga kommentarer: