I DO IT MY WAY
 I DO IT MY WAY I DO IT MY WAY

2008-05-28

Poke Chris Crocker

Jag tänkte skriva att Chris Crocker är lustig. Lustig som i rolig. Rolig som i underhållande, just so we're clear. (När man skriver B-uppsats lär man sig att definiera alla begrepp, samt att skriva fotnötter (noter), om man nu inte kunde det förut). I alla fall. Chris Crocker, som jag aldrig hört talas om förrän uppskattningsvis 21.00 denna majkväll i nådens år 2008, blev känd över en natt efter ett tårdrypande försvarstal för Britney Spears, vilket skapade en hauss som gått mig spårlöst förbi.

Och det är roligt. Ung, blonderad Know-it-all med några matskedar cynism, krydda med tårar efter behaaaaaaaaaaaaag! Love it or hate it-material, som väckt uppmärksamhet och kommentarer i överflöd. Det är roligt. Om Chris Crocker lär sig att sovra i materialet och klippa ner varje inlägg till 45-60 sekunder skulle det bli ännu bättre. Kan inte Eddie Izzard ta på sig att lära upp killen? För när allt kommer omkring blir det roliga ofta ännu roligare med en professionellt placerad extra skruv och tightare planering.

Således är även Seth Greens (Oz i Buffy!) parodi på Crockers Leave Britney Alone! ett strå vassare än originalet. Samt ca en minut kortare.

Döm själv.


OriginaletKopian


I like Ike. I mean, Seth. Yo.

Inga kommentarer: