I DO IT MY WAY
 I DO IT MY WAY I DO IT MY WAY

2009-05-05

Tits and ass

Minns att det där med "kurviga" modeller var på tapeten för ett tag sedan. Inom citationstecken då, eftersom dessa kurvors sunda ideal var ungefär lika böljande som en raksträcka och skillnaden mellan en kurvig och en normal modell visade sig vara näst intill obefintlig. Möjligen var de "kurviga" något bättre på att posera, men vi som slaviskt följt Top Modell i snart ett dussin säsonger vet ju att de där kurvorna egentligen inte existerar.

TV makes us smart, or so we think. För när allt kommer till kritan och vi står i butiken där alla storlekar tycks vara franska, inser vi ju ändå att det är visst inte branschen det är fel på, det är oss.

... eller hur var det nu?

Andra som funderat på det där med ideal idag är Elin J. Och även Lisa Magnusson verkar ha problem med klädstorlekarna, vilket får mig att undra om hon nån gång varit i Köpenhamn och shoppat. Där är nämligen alla byxor extremt tighta över höftena och extra-superlånga i benen, medan alla matchande skjortor av någon anledning är gigantiska. Vilket är underligt, eftersom jag inte kan dra mig till minnes att Köpenhamnskornas fysik skulle vara så skild från resten av mänsklighetens. Men kanske att det finns en skjorta åt Lisa i Köpenhamn?

Inga kommentarer: