I DO IT MY WAY
 I DO IT MY WAY I DO IT MY WAY

2009-02-05

In the djungle

Nu har jag flytt från alla papper, rakt ut i bushen där chipsen växer vilt på fälten. Eller skulle ha gjort, om det inte varit vinter. Ahahahaaaa.

Vi ska slappa på landet i tre dagar, jag och O. Eller, det var tanken. Varför det då finns mat för ungefär en månad i kylen är det väl ingen som vet riktigt, det är sånt som lätt händer när stadsbor ska ut på landet och inte riktigt förstår att det faktiskt finns mataffärer även där. Nåväl. Om en stund ska vi proppa i oss smulpaj med vaniljsås, det är sånt man nästan bara får för sig att göra när man inte är i stan. Halvfabrikat, såklart. Man kan ju inte överge alla sina rötter på en gång, inte.

På landet är det OK om det är snö och is överallt. Vi är ju här på semester, och behöver inte riktigt bekymra oss om busstider, jobb eller skola som man ska småspringa till och att halka och bryta benen när man har riktigt bråttom. Städer som inte tar väl hand om sina gångtrafikanter borde sprängas bort från kartan, alternativt smältas ner med eldkastare. Ja Sundsvall, du vet att jag menar dig. Shame, shame, shame on you.

Inga kommentarer: