I DO IT MY WAY
 I DO IT MY WAY I DO IT MY WAY

2009-02-13

Svart katt under stege med spegel i tassen

Är det inte dags att göra även fredagen den 13:de till en konsumtionens högtidsdag? Det kan finnas stora pengar att tjäna på okrossbart spegelglas, antikatt-spray och andra nödvändigheter för den utpräglade paraskevidekatriafobikern. Eller, nähä, det kanske inte fungerar så bra just i år med tanke på att det ligger en annan shoppinghögtid inplanerad imorgon. Ajdå. Men nästa år, då tar vi nya, friska tag! Fram för konsumtionen!

I övrigt var det väl något stort nederlag som korsriddarna led någon gång i forntiden som triggade igång hela idén om att just fredagen den 13:de ska vara så oturlig? Men det står det ingenting om i artikeln.

En annan sak som lär ska vara otursbringande är det där med att lägga nycklarna på bordet. Det sägs kunna härledas till att prostituerade någon gång lade sina nycklar på bardisken för att markera sitt yrke. Så kanske skulle det vara olyckligt för den som inte själv var prostituerad att råka vifta runt med sina nycklar, om man i så fall skulle få oönskad uppmärksamhet eller så. Men om det var så oturligt för den prostituerade, som väl antagligen fick kunder och inkomster på det viset, kan ju diskuteras.

Inga kommentarer: